Майстер-клас з надання першої допомоги постраждалому

Опубліковано: 07 грудня 2021

1111 Студенти ЗУНУ розвиваються всесторонньо і є членами громадських організацій Тернополя. Зокрема, голова університетської ради студентів ЗУНУ Андрій Слота – інструктор з першої допомоги Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України сьогодні у читальному залі для студентів бібліотеки ім. Л.Каніщенка провів майстер-клас з надання першої допомоги постраждалому.
 Учасники заходу оволоділи теоретичними та практичними навичками з порятунку постраждалого. Студенти ознайомилися з алгоритмом дій при наданні першої допомоги постраждалому, закріпили свої знання та змогли відпрацювати здобуті практичні навички у наданні першої допомоги.
 Захід відбувся у рамках реалізації проєкту «Школа першої допомоги». Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Тернопільській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським союзом та Британською радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа»
 Отриманні знання з надання першої допомоги є надзвичайно актуальними у час війни та пандемії. Сподіваємось, що в критичній ситуації наші студенти не розгубляться та зможуть допомогти людям, які цього потребують.

211131114111511161117111