Зустріч з відомими літераторами Тернопільщини

Опубліковано: 23 грудня 2021

10b 22 грудня у бібліотеці ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбулась зустріч з членкинею Національних спілок журналістів (1996) та письменників (2012) України, лауреатом багатьох премій та відзнак, українською літераторкою, журналісткою, фотохудожницею Валентиною Миколаївною Семеняк; українським письменником-гумористом, журналістом, художником, очільником обасного літературного об’єднання, членом НСЖУ (1983), НСПУ (2003) Зіновієм Михайловичем Кіпибідою; українським науковцем у галузі бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, поетом, літературознавцем, доктором економічних наук, професором ЗУНУ Василем Антоновичем Дерієм.
 Модератором заходу витсупила завідувачка читального залу для студентів Ірина Любезна.
Учасники заходу із захопленням спілкувалися з письменниками, ближче познайомилися з їхньою творчістю.
 На захід завітали учні 6-9 класів, які з уважністю та цікавістю слухали про історії народження сюжетів дитячих книг. Авторка цих книг розповідала присутнім про те, над якими літературними творами працює зараз, як збагатили закордонні подорожі її особисто-життєвий та літературний досвід. Пані Валентина заохочувала слухачів щоденно дбати про світло і чистоту душі, вірити у здатність слова матеріалізовуватися.
 Бібліотека отримала в дарунок літературні новинки від авторів.
 Атмосфера зустрічі була щирою і неймовірно емоційною. Сподіваємось, що твори наших письменників зуміють зробити життя читачів духовно багатшим, світлішим і оптимістичнішим.-

2b3b4b5b8b9b1b