Тренінг “Особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ в умовах сьогодення”

Працівники інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ провели тренінг щодо оволодіння навичками роботи з електронними ресурсами «Особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки ім. Л. Каніщенка в умовах сьогодення» для студентів груп ФБСчт-21, ООчт-21, ПТБДчт-21 фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ (викл. Дмитрів Володимир Ігорович).
Під час тренінгу студентів ознайомлено із алгоритмом пошуку навчальних посібників, періодичних видань, онлайн-ресурсів бібліотечного фонду.
Також молодь дізналася як правильно оформити список використаних джерел згідно ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».
Пастущин Володимир ознайомив студентів з основами академічної доброчесності та плагіату у звʼязку з майбутнім написанням кваліфікаційних робіт. Він наголосив, що не варто використовувати при написанні кваліфікаційних робіт та ознайомив з процедурою передачі та перевірки академічних текстів.
У студентів виникали різні питання пов’язані з пошуком літератури через електронний каталог, оформленням списку літератури для написання наукових робіт та перевірки їх на плагіат. Студенти отримали вичерпні відповіді на питання.