Book plans: Що прочитати на вихідних?

Весна – час змін! Надихаємось теплими днями, ловимо сонячні промені та обираємо нові книжки, які будемо читати!
 
“Дбайливо до себе та інших. Як знайти друзів, щастя та сенс життя”, Рейчел Міллер.
Книжка, яка зробить вас хорошим другом і щасливою людиною. Дружба дорослих – це непросто! Як будувати душевні, близькі, щирі стосунки? Для початку запам’ятайте головне правило: ви не зможете побудувати міцну дружбу, поки не станете найкращим другом самому собі! Навчіться точно визначати свої потреби, заощаджувати свій час і піклуватися про себе, просити підтримки в скрутні часи і допомагати іншим, знайомитися з класними людьми… і станьте таким другом, про якого мріють усі.
 
“Влада емоцій. Як керувати своїми почуттями”, Ренді Терен.
На тлі дедалі більшої тривоги нам потрібно знати, як керувати своїми емоціями і вчитися в них. Що потрібно зробити, щоб перетворити їх на компас, який поведе нас по життю і допоможе подолати труднощі? Як навчитися бути щасливішим і перестати всього боятися? У цій книзі ви знайдете практичні поради та рекомендації, завдяки яким зможете краще пізнати себе та возз’єднатися нарешті зі своєю істинною сутністю – мудрою, спокійною, впевненою та розуміючою. Ви навчитеся ставити собі потрібні запитання та вести щоденник емоцій, який допоможе вам більше дізнатися про себе. Потрібно лише знайти шлях до себе і відкрити свою силу, таланти і здібності. Робота з емоціями подарує вам щастя бути самим собою.
Читайте книги з задоволенням! Зустрінемось у бібліотеці! Колектив бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ бажає всім спокійних і теплих вихідних!!!