Екскурсія бібліотекою ім. Л. Каніщенка ЗУНУ для абітурієнтів!

7 квітня у рамках дня відкритих дверей у Західноукраїнському національному університеті майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам проведено екскурсію бібліотекою ім. Л. Каніщенка ЗУНУ, яка є структурним підрозділом класичного університету, який сприяє навчальній, дослідницькій та культурно-освітній діяльності викладачів та студентів.
Місія книгозбірні полягає у накопиченні, створенні, збереженні й організації власних та світових інформаційних ресурсів, що відповідають вимогам навчального процесу і науково-дослідної роботи в Університеті, здійсненню навчального та наукового процесів Університету відповідно до європейських освітніх стандартів, шляхом якісного та оперативного доступу до інформаційного простору як локальних, так і віддалених користувачів.
Акцентовано увагу молоді на роботі читального залу для студентів, який є концентрованим символом культури, де можна скористуватись книжковим та періодичним фондом, отримати відповіді на питання, які цікавлять читача, зустрітись із відомими особистостями Тернопільщини та успішними випускниками ЗУНУ, пройти ігри-квести, інтелектуальні вікторини, переглянути документальні та художні фільми, поспівати в карооке чи просто гарно провести дозвілля.
Робота читального залу у своїй діяльності спрямована на допомогу студентам та викладачам не лише у забезпеченні навчального процесу, а й у формуванні національної свідомості, духовно багатої особистості, здатної до самовизначення, самореалізації та самовдосконалення.