Google Scholar instruction

Із 2023 року у бібліотеці ім. Л. Каніщенка ЗУНУ функціонує Центр публікаційної підтримки. Метою проєкту є належне відображення наукометричної присутності та публікаційної активності науково-педагогічних працівників та аспірантів Західноукраїнського національного університету в українських та світових наукометричних системах: Бібліометрика української науки, Google Scholar, Web of Science, Scopus, Orcid. Діяльність центру зосереджена на аналітичних дослідженнях, моніторингу та аналізі наукометричних даних академічного персоналу ЗУНУ, що сприяє популяризації університету в національному та міжнародному наукових просторах.

З ініціативи директора бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ Казимира Возьного розпочинаємо серію відеоінструкцій, що стосуватимуться створення, наповнення та впорядкування наукометричних профілів Google Scholar, Orcid, Web of Science та Scopus. Перша відеоінструкція буде присвячена одній із найвідоміших наукометричних платформ, а саме Google Scholar або Google Академії. Для перегляду переходьте за посиланням. 

При виникненні додаткових запитань звертайтесь до координаторів Центру публікаційної підтримки ЗУНУ Володимира Пастущина та Наталії Лівіцької (вул. Бережанська, 4,корпус ЗУНУ №9, 3 поверх).