Нагородження студентів в межах вікіпроєкту “Вікістудія ЗУНУ”

23 травня у межах проєкту “Вікістудія ЗУНУ” кандидат економічних наук, директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету Казимир Возьний провів нагородження студентів груп ДІД-31, ФМ-11, ФБС-11, які долучилися до написання вікіпедійних статей.
Вікіпроєкт “Вікістудія ЗУНУ” створений з метою популяризації української Вікіпедії та розробки якісно нової системи навчальної і особистісної мотивації учасників студії – студентів ЗУНУ. Проєкт успішно працює впродовж 7 років.
Подія відбулася за сприяння голови правління ГО “Вікімедіа Україна” Іллі Корнійка та менеджерки напряму “Підвищення участі” Олени Вінсент, які передали іменні сертифікати та пам’ятні сувеніри.
Під час дійства Казимир Возьний наголосив на тому, що студенти можуть взяти участь у конкурсі “Культурна спадщина та видатні постаті” у Вікіпедії, який проходитиме з 20 травня до 20 червня 2024 року. Метою якого є наповнення українськомовного розділу Вікіпедії якісними матеріалами про об’єкти культурної спадщини та видатних постатей із різних регіонів України. У середу, 29 травня, о 16:00 год буде проведено вебінар для новачків, де покроково розповідатиметься як створювати, редагувати та перекладати статті у Вікіпедії.
Сподіваємось, що наші студенти долучаться до наповнення матеріалів української Вікіпедії. Бажаємо плідної праці та продуктивного результату.