Ознайомча зустріч “Фінансова безпека для кожного”

11 жовтня о 10:00 у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбудеться ознайомча зустріч із спікерами у межах проєкту “Фінансова безпека для кожного”. Захід враховуватиме індивідуальні потреби кожного учасника та включатиме інтерактивні заняття з основ фінансової грамотності; індивідуальні консультації та підхід до кожного учасника; практичні навички управління особистими фінансами та поради з планування бюджету, заощаджень та захисту від фінансових шахрайств. Проєкт орієнтований на внутрішньо переміщених осіб, які прагнуть покращити свої знання та навички в управлінні особистими фінансами. 

Зустріч відбудеться за сприяння адміністрації Західноукраїнського національного університету, на якій учасники познайомляться зі спікерами:

Оксана ДЕСЯТНЮК, ректор ЗУНУ, доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України

Уляна КОРУЦ, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність), д.ю.н., доцент кафедри адміністративного права та судочинства ЗУНУ

Олеся КАПУШ, голова правління ГО “Спілка жінок Тернопільщини”, заст. директора з економічних питань Тернопільської обласної філармонії

Казимир ВОЗЬНИЙ – директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ

Володимир ГОРИН, д.е.н., проф., професор кафедри фінансів ім. С. І. Юрія

Ольга ТАБАТАДЗЕ, керівник з роздрібного бізнесу Базового відділення (м. Тернопіль) АТ “Райффайзен Банк” 

Олексій ШАРАБУРА, головний редактор фактчек порталу Без Брехні, медіатренер з критичного мислення та медіаграмотності

Оксана ШЕВЧУК, к.ю.н., доц., доцент кафедри адміністративного права та судочинства

Наталія ЯЦИШИН, амбасадорка фінансової грамотності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, директорка Тернопільської агенції страхової компанії ТАС Лайф, кандидатка економічних наук.

Ірина ГОЛЯШ, представниця ГО “КримСОС” в Тернопільській обл. з питань працевлаштування, навчання, підвищення кваліфікації, перекваліфікації, отримання грантів та започаткування підприємництва для ВПО.